28 maj 2012

Välkommen till Tingsboden!


Varmt välkomna till vår butik Tingsboden – Tawarapuoti! Här i det gamla, charmiga före detta tingshuset, alldeles på åstranden, håller vi till. Vår butik är fylld med möbler och föremål från flera olika århundraden. Här hittas det mesta för den som vill inreda sitt hem i gammal stil, eller som är intresserad av lite ovanliga, udda inredningsdetaljer. För den som restaurerar gamla hus, eller bygger i gammal stil, finns gamla fönster, dörrar, beslag, gångjärn, lås, målfärg och annat som kan behövas.



Vi är glada över att kunna erbjuda våra besökare en butik med härlig stämning – här knarrar golvplankorna hemtrevligt, väggarna är inte de spikrakaste, trösklarna är nötta av många, många steg av husets tidigare innehavare, och har man lite fantasi kan man föreställa sig alla de otaliga fångar, med fotbojor och handfängsel, som suttit i huset och väntat på sin dom.


Tittar man ut genom fönstren ser man vattnet som forsar förbi. Just nu är är ån till bredden fylld med vatten och bruset från forsen hörs ända in. 


Mera information hittar du under flikarna Kontakt och Om Tingsboden.



1 kommentar:

Sarah sa...

Det här blev ju supersnyggt!